Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

dinsdag 18 juni 2024

Stages

RAVON voert onderzoek uit naar amfibieën, reptielen en vissen. In ons onderzoeksprogramma staan de onderstaande thema's centraal, klik op het thema waarin je geïnteresseerd bent om te zien of wij hiervoor een stage/afstudeermogelijkheden hebben. Wij bieden stageplekken voor zowel MBO, HBO als Master studenten.

Heb je interesse in één van de stageonderwerpen? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon die bij het stageonderwerp vermeld staat.

We ontvangen een groot aantal stageverzoeken via open sollicitaties en kunnen ze helaas niet allemaal faciliteren. Reageer daarom a.u.b. gericht op de weergegeven stageopdrachten.

Stage-onderwerpen

Bevlogen stagiair(e) communicatie

  • 1-1-2023 - 31-12-2024
  • Aantal keer bekeken: 620
Bevlogen stagiair(e) communicatie

Als ideële stichting zonder winstoogmerk zijn we onder meer afhankelijk van giften, donateurs en fondsen. Een terrein waar we ons verder in willen ontwikkelen, want met meer middelen kunnen we onze kwetsbare soorten beter beschermen. Om ons op weg te helpen, zijn we op zoek naar een stagiair(e) communicatie.

MSc Internship; Exploring and creating the first (abundance) trend of freshwater fish

  • 1-7-2023 - 31-7-2024
  • Aantal keer bekeken: 594
MSc Internship; Exploring and creating the first (abundance) trend of freshwater fish

Abundance trends are essential to monitor our vulnerable fish species. They can be used as an early warning signal for the decrease of native fish species or the increase of an invasive exotic fish species, such as the recently discovered Caucasian dwarf goby. Although the number of obligated and standardized fish stock assessments in the Netherlands is substantial, no national abundance trends are statically modeled.

Bescherming van Antilliaanse leguaan populatie door monitoring van niet-inheemse leguanen op Sint Eustatius

  • 3-7-2023 - 31-12-2024
  • Aantal keer bekeken: 801
Bescherming van Antilliaanse leguaan populatie door monitoring van niet-inheemse leguanen op Sint Eustatius

De Antilliaanse leguaan is een met uitsterven bedreigde endemische soort binnen de Kleine Antillen waar die voortkomt op meerdere eilanden. De grootste bedreiging voor de populatie op Sint Eustatius is hybridisatie met niet-inheemse leguanen die via schepen uit Sint Maarten overkomen. Binnen de stage zal je je bezighouden met dit urgente probleem en STENAPA ondersteunen.

Glasaalonderzoek Zeeland & Zuid-Holland

  • 1-2-2024 - 30-6-2024
  • Aantal keer bekeken: 494
Glasaalonderzoek Zeeland & Zuid-Holland

In het voorjaar van 2024 gaat RAVON opnieuw aan de slag met verschillende glasaalonderzoeken in o.a. Zeeland en Zuid-Holland. Een belangrijk onderdeel van het glasaalonderzoek is de kruisnetmonitoring en het testen van de werking van vispassages bij gemalen/spuisluizen met merk-terugvangstonderzoek.

RSS

Logo S-bb Erkend leerbedrijfRAVON is officieel erkend als leerbedrijf voor de opleidingen: Coördinator duurzaamheid (25996), Onderzoeker leefomgeving (25581), Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25617) en Business Administration & Control Specialist (25725).

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top