Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

dinsdag 18 juni 2024

Stages

RAVON voert onderzoek uit naar amfibieën, reptielen en vissen. In ons onderzoeksprogramma staan de onderstaande thema's centraal, klik op het thema waarin je geïnteresseerd bent om te zien of wij hiervoor een stage/afstudeermogelijkheden hebben. Wij bieden stageplekken voor zowel MBO, HBO als Master studenten.

Heb je interesse in één van de stageonderwerpen? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon die bij het stageonderwerp vermeld staat.

We ontvangen een groot aantal stageverzoeken via open sollicitaties en kunnen ze helaas niet allemaal faciliteren. Reageer daarom a.u.b. gericht op de weergegeven stageopdrachten.

Bevlogen stagiair(e) communicatie

Bevlogen stagiair(e) communicatie

Datum & tijd: 1-1-2023 - 31-12-2024


Als ideële stichting zonder winstoogmerk zijn we onder meer afhankelijk van giften, donateurs en fondsen. Een terrein waar we ons verder in willen ontwikkelen, want met meer middelen kunnen we onze kwetsbare soorten beter beschermen. Om ons op weg te helpen, zijn we op zoek naar een stagiair(e) communicatie.

Wat ga je doen?

  • Bijhouden content kalender
  • Opstellen social media uitingen
  • Intake nieuwe vrijwilligers
  • Nieuwsbrieven opstellen

NIVEAU: MBO / HBO
PERIODE: begin per direct: stageperiode 4 tot 5 maanden voor 3 tot 4 dagen per week.
BEGELEIDER(S): Jeroen van Riet en Kaat Willemse. Voor vragen, bel 06-36388403 (Jeroen) of 06-30655957 (Kaat). Aanmelden kan via j.vanriet@ravon.nl of k.willemse@ravon.nl.

Volgend artikel MSc Internship; Exploring and creating the first (abundance) trend of freshwater fish
Printen
620

Logo S-bb Erkend leerbedrijfRAVON is officieel erkend als leerbedrijf voor de opleidingen: Coördinator duurzaamheid (25996), Onderzoeker leefomgeving (25581), Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25617) en Business Administration & Control Specialist (25725).

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top