Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

woensdag 17 juli 2024

Route Nijmegen

Route RAVON kantoor Nijmegen

RAVON is gevestigd in het Natuurplaza (gebouw Mercator Sciencepark III), op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Bezoekadres:
Natuurplaza (gebouw Mercator Sciencepark III)
Toernooiveld 1
6525 ED Nijmegen

De route naar de universiteit is duidelijk aangegeven op de ANWB wegwijzers (borden universiteit en ziekenhuis volgen). U vindt ons in het Natuurplaza (gebouw Mercator Sciencepark III) op de eerste verdieping. Zie de kaart hieronder voor de ingang van het Natuurplaza.

Klik hier voor de route op Google maps.  U kunt hier uw vertrekpunt invullen en dan wordt de routebeschrijving automatisch berekend. Let op, de stip staat in het begin precies op de ingang van het natuurplaza maar omdat Google dit niet als weg herkent komt u na de routebeschrijving iets ten Zuiden van de ingang uit! U kunt de link ook gebruiken om de kaart te bekijken en tevens luchtfoto's van de campus.

Natuurplaza RAVON Route)

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top