Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

dinsdag 23 april 2024

Symposium Biodiversiteit en Leefgebieden 2019

Het Symposium Biodiversiteit en Leefgebieden 2019 vindt plaats op donderdag 19 december a.s. in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Aanmelden is nu mogelijk! Dit symposium is voor alle professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor de Brabantse natuur, bijvoorbeeld bij terreinbeheerders, gemeenten, waterschappen, natuurorganisaties, agrarische natuurverenigingen en adviesbureaus. Op het symposium laten wij zien wat er in Brabant is bereikt rondom biodiversiteit en leefgebieden, maar ook kansen en uitdagingen komen aan bod. Gedeputeerde Rik Grashoff zal het symposium openen.

Let op: Deelname is gratis, maar aanmelden via het online aanmeldformulier is verplicht. Wacht hier niet te lang mee, want voorgaande jaren was het maximum aantal deelnemers snel bereikt.

Datum
Donderdag 19 december 2019

Locatie
Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch.
Brabantlaan 1
5216 TV 's-Hertogenbosch

Informatie en aanmelden

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top