Search
woensdag 7 juni 2023

NDFF

RAVON participeert in de Nationale Databank Flora en Fauna (NDFF), daar zijn al onze gegevens in ondergebracht. Dit is een unieke databank, die natuurgegevens bundelt, uniformeert, valideert en op een eenvoudige manier toegankelijk maakt. Snel, betrouwbaar, eenvoudig en actueel. Zo krijg je snel een compleet beeld van wat bekend is over het voorkomen van planten- en diersoorten op de plek die je wilt weten. Levering van NDFF gegevens loopt uitsluitend via het Natuurloket. Met een abonnement op de NDFF komen alle beschikbare gegevens overzichtelijk op één plek bij elkaar.

Alle gegevens in de NDFF voldoen aan kwaliteitseisen. Dit wordt gewaarborgd door een automatische validatiecontrole bij gegevensinvoer. Hiermee wordt de kwaliteit van een waarneming bepaald. De GaN zorgt voor borging van de kwaliteit van de natuurgegevens. Dat gebeurt met invoerprotocollen, validatie van gegevens en kwaliteitsborging van kennisproducten van de NDFF.

Logo NDFF

Uw contact

Raymond CreemersRaymond Creemers
r.creemers@ravon.nl
024-7410600

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. 

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top