Search
donderdag 8 juni 2023

Testament

Testament

Door RAVON in uw testament op te nemen, geeft u ons werk een geweldige steun in de rug.

Elk bedrag, groot of klein, is waardevol. Of u RAVON nu als erfgenaam of als legataris opneemt in uw testament, in beide gevallen kunt u zelf bepalen waar het geld later aan wordt besteed. Misschien heeft u in het bijzonder affiniteit met een bepaalde soort of een bepaald project ? Als u wilt dat uw geld later alleen voor een specifiek doel of project wordt aangewend, kunt u dit in uw testament bij de notaris laten vastleggen. Zo stelt u zeker dat uw geld later alleen aan dat wordt besteed wat u belangrijk vindt.

U regelt het bij de notaris
Voor het opmaken van een testament heeft u een notaris nodig. De notaris kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. En wat in uw situatie het beste is. Eigenlijk is een testament opmaken altijd belangrijk. Doet u dat niet, dan bepaalt de wet namelijk wat er met uw nalatenschap gebeurt.

Een notaris bij u in de buurt
Een afspraak met een notaris is zo gemaakt. Kijk op www.notaris.nl voor een notaris bij u in de buurt of bel met de Notarislijn op 0900 346 93 93 (€ 0,80 cpm).

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. 

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top