Search
zondag 1 oktober 2023

Stages

Stichting RAVON voert onderzoek uit naar amfibieën, reptielen en vissen. In ons onderzoeksprogramma staan de onderstaande thema's centraal, klik op het thema waarin je geïnteresseerd bent om te zien of wij hiervoor een stage/afstudeermogelijkheden hebben. Wij bieden stageplekken voor zowel MBO, HBO als Master studenten.

Heb je interesse in één van de stageonderwerpen? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon die bij het stageonderwerp vermeld staat.

We ontvangen een groot aantal stageverzoeken via open sollicitaties en kunnen ze helaas niet allemaal faciliteren. Reageer daarom a.u.b. gericht op de weergegeven stageopdrachten.

Bescherming van Antilliaanse leguaan populatie door monitoring van niet-inheemse leguanen op Sint Eustatius

Bescherming van Antilliaanse leguaan populatie door monitoring van niet-inheemse leguanen op Sint Eustatius

Datum & tijd: 3-7-2023 - 31-12-2024


De Antilliaanse leguaan is een met uitsterven bedreigde endemische soort binnen de Kleine Antillen waar die voortkomt op meerdere eilanden. De grootste bedreiging voor de populatie op Sint Eustatius is hybridisatie met niet-inheemse leguanen die via schepen uit Sint Maarten overkomen. Het eiland vrijhouden van niet-inheemse leguanen vergt een continue krachtinspanning waarbij meerdere methodes worden gebruikt. Zo worden er visuele surveys gedaan, zowel gedurende de dag als nacht. Daarnaast wordt gemonitord met behulp van camera vallen en zullen binnenkort ook ‘baitstations’ worden getest. 


Beschik je over een grote zelfstandigheid, goede fysieke conditie, kan je gedetailleerd werken, en spreek je goed Engels? Dan is dit project mogelijk een goede uitdaging voor jou. De gehele duur van de stage zal je St. Eustatius verblijven. 

 

Let op, qua financiën zal je zelf in ieder geval je vliegticket dienen te betalen. Er is een optie om een stippend te krijgen om een deel van je uitgave op Sint Eustatius van te betalen. 

 

NIVEAU: HBO/WO
PERIODE: duur van 2-6 maanden; gedurende het hele jaar
BEGELEIDER(S): STENAPA, Simone Erroi. Bij interesse neem contact op met Simone Erroi: simone.erroi@statiapark.org 

Vorig artikel MSc Internship; Exploring and creating the first (abundance) trend of freshwater fish
Volgend artikel Verspreidingsonderzoek zoetwatervissen
Printen
207

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. 

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top