Search
zaterdag 28 januari 2023

Vissenweekend 2021

Informatie

Update: De accommodatie zit vol met het maximaal aantal mensen dat kan overnachten tijdens het vissenweekend. Het is alleen nog mogelijk om je op te geven voor de dagexcursies.

Het vissenweekend van 2021 strijkt neer in het mooie Overijssel! In het weekend van 1 t/m 3 oktober gaan wij vanuit Hellendoorn op pad om verschillende interessante gebieden te inventariseren. Diverse watertypen komend aan bod: van dichtbegroeide sloten en meanderende beken tot aan kleine rivieren en laagveenmoeras. De vismethoden die worden ingezet zijn: schepnetvissen, zaklampvissen, zegenvissen en mogelijk snorkelen en duiken. Voor mensen die geen eigen waadpak of schepnet hebben wordt extra veldmateriaal meegenomen.

Iedereen is welkom op dit gezellige en leerzame weekend: van jong tot oud en ervaren vissers tot mensen die voor het eerst kennis willen maken met de prachtige wereld onder het wateroppervlak.

Tijdens het Vissenweekend gelden de corona maatregelen zoals vermeld op onze website: https://ravon.nl/corona

Vissen Vissenweekend RAVON Zegen Zegenvissen

Je kunt je inschrijven via formulier op deze pagina. Vooraf inschrijven is verplicht en is vrij voor alle geïnteresseerden. De kosten voor deelname aan het gehele weekend bedragen 60 euro, voor 2 overnachtingen 2 keer ontbijt/lunch en 1 diner. Ook dit jaar hebben het speciale jeugd/studententarief tot en met 24 jaar van 45 euro. Drank 's avonds is tegen kostprijs. Je kunt uiteraard ook een deel van het weekend bijwonen, deelname aan uitsluitend het dagprogramma is kosteloos. Na je inschrijving ontvang je aanvullende informatie.

Uitgesplitste tarieven:

  • Overnachting per nacht: 15 euro
  • BBQ: 15 euro
  • Ontbijt/lunch per dag: 5 euro
  • overig verblijf (borrelnootjes etc): 5 euro
  • Tent: 5 euro per nacht

Het programma volgt later

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top