Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

Kruisnetmonitoring Spaarndam zoekt vrijwilligers
Glasaal

Kruisnetmonitoring Spaarndam zoekt vrijwilligers

Dit jaar wordt op 13 locaties kruisnetmonitoring toegepast om inzicht te krijgen in aantallen trekvissen bij knelpunten, zoals gemalen en sluizen. Team Spaarndam doet voor het eerst mee en kan nog versterking gebruiken!

Rivierprikken geholpen bij paaitrek naar de Veluwe
Artikel

Rivierprikken geholpen bij paaitrek naar de Veluwe

Half maart stonden medewerkers en vrijwilligers van RAVON wederom in de Oude Grift om rivierprikken over te plaatsen. De prikken zijn onderweg om stroomopwaarts te gaan paaien, maar worden gehinderd door waterwerken die in afwachting zijn van een vispassage. 

Glasaalmonitoring in TV programma Focus
NTR

Glasaalmonitoring in TV programma Focus

Martijn Schiphouwer, visecoloog bij RAVON, geeft in de aflevering "Vis uit het lab" van het TV programma "Focus" tekst en uitleg over de levenscyclus van de paling. Kijk het programma hier terug. 

Zoek soort

Doe mee

Word vrijwilliger

Ben je graag actief buiten in de natuur, wil je bijdragen aan onderzoek en het beschermen van reptielen, amfibieën en of vissen? Word dan RAVON vrijwilliger.
 

Word vrijwilliger

Doe een gift

Steun ons bij de bescherming van reptielen, amfibieën  en vissen door een éénmalige gift of via opname in testament. Wil je een specifiek project steunen? Ook dat kan.

Doe een gift

Tellen

Geef je waarneming door of ga aan de slag met tellen. Kies wat bij je past uit de verschillende telprojecten die meer of minder tijd kosten en of ervaring, dichtbij jou in de buurt.

Ga tellen

Zie ook

Logo Padden.nu

Logo Poelen.nu

Logo Broeihopen.nl

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top