Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

maandag 20 mei 2024

Nieuws

RAVON lanceert pagina voor vrijwilligers

Vrijwilligers Informatie Portaal

  • 7 februari 2023
  • Auteur: Jeroen van Riet
  • Aantal keer bekeken: 423
  • 0 Reacties
RAVON lanceert pagina voor vrijwilligers

Alle informatie die je nodig hebt, op één online plek? Dat is het VIP, speciaal voor alle RAVON-vrijwilligers. Het VIP staat voor Vrijwilliger Informatie Portaal. Op www.ravon.nl/vip vind je alles wat je nodig hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Je vindt er alle soorteninformatie, alle handleidingen, invoerportalen, het overzicht van alle werkgroepen, het laatste nieuws … en nog veel meer.

Voorheen vond je ook veel van deze dingen op de RAVON-website, maar moest je maar net weten waar je moest zijn. Dat is nu verleden tijd! Alle belangrijke en nuttige informatie die je nodig hebt, vind je op één overzichtelijke pagina. Het is een bom aan informatie, maar wel duidelijk weergegeven en overzichtelijk.

Het VIP is onderverdeeld in drie grote blokken: ‘aan de slag’, ‘soorten en determinatie’ en ‘vragen en contact’. Bij ‘Aan de slag’ vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om het veld in te gaan. Denk aan wat je allemaal moet regelen, handige filmpjes, overzichten van alle telprojecten, van alle handleidingen en  van alle invoerportalen en nog veel meer. Het blok ‘soorten en determinatie’ gaat over amfibieën, reptielen en vissen. Tot slot gaat het blok ‘vragen en contact’ over hoe je makkelijk met RAVON in contact kan komen, maar je vindt er ook een overzicht van veel gestelde vragen.

Mis je iets? Of vind je iets niet op een logische plek? Dit jaar sleutelen we hier en daar nog aan de structuur van VIP. Tot die tijd kunnen alle tips naar onze vrijwilligerscoördinator Kaat Willemse (k.willemse@ravon.nl)

Printen
Categorieën: Actueel, Instagram
Waardeer dit artikel
Geen waardering

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top