Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

zaterdag 18 mei 2024

Vissenweekend

RAVON-weekend

Jaarlijks organiseert RAVON samen met regionale werkgroepen en waterbeheerders in het najaar het 3 dagen durende vissen-inventarisatieweekend.

Nuttig en gezellig

Gegevens verzamelen en kennis delen. Daar draait het natuurlijk om. We gaan in kleine groepen naar zowel gebieden waar bijzondere soorten voorkomen als naar gebieden waar weinig over bekend is. ‘s Avonds zijn er excursies, lezingen en kun je meedoen met de traditionele vissenquiz.

Voor wie

Het weekend is voor iedereen met passie voor vissen. Ook als je weinig ervaring hebt, nodigen we je van harte uit om mee te gaan en kennis te maken met onderzoek naar vissen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het vissenweekend verloopt? Kijk dan eens naar onderstaande korte video die is gemaakt van het vissenweekend in 2023, of lees één van de verslagen van voorgaande jaren die hier rechts staan.

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top