Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

woensdag 17 juli 2024

Nieuwsbrief Kijk op Exoten

Deze gratis digitale nieuwsbrief vol interessante informatie over exoten in Nederland verschijnt vier keer per jaar.

Signaleringsproject Exoten

Deze nieuwsbrief maakt onderdeel uit van het Signaleringsproject Exoten, dat op initiatief van het Team Invasieve Exoten (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit) is opgestart.

Doel

Het Signaleringsproject Exoten heeft als doel vrijwilligers te enthousiasmeren uit te kijken naar exoten en waarnemingen te melden via Waarneming.nl of Telmee.nl.

Beschermen

Goede, actuele exotenwaarnemingen zijn interessant en belangrijk voor terreinbeheerders, natuurorganisaties, natuurliefhebbers, wetenschappers en beleidsmakers in Nederland. Af en toe geeft een exotenwaarneming aanleiding tot het verwijderen van een exotenpopulatie om de inheemse natuur te beschermen.

Samenwerking

Alle deelnemende organisaties informeren haar vrijwilligers over de belangrijkste exoten en hoe je deze kunt herkennen. Kijk op Exoten is het communicatiemiddel dat alle projectpartners gezamenlijk inzetten om vrijwilligers en professionals in Nederland te informeren.

Kijk op Exoten Logo

Meld je aan voor Kijk op Exoten

Inhoudsopgave

Download inhoudsopgave Kijk op Exoten (nr 1 t/m 45).

Alle artikelen uit Kijk op Exoten zijn te downloaden via Natuurtijdschriften.nl. Zoeken op soortnaam of auteur is mogelijk.

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top