Search
woensdag 7 juni 2023

Stages

Stichting RAVON doet onderzoek aan amfibieën, reptielen en vissen. In het onderzoeksprogramma staan op dit moment de onderstaande thema's centraal. Voor de verschillende items stellen we onderzoeksvragen op waarvoor vervolgens projecten worden geïnitieerd.

Voor zowel de bachelor- als masterfase formuleren we specifieke onderzoeksvragen, die een substantiële bijdrage leveren aan het overkoepelende onderzoek.

Mocht je interesse hebben in een stage, neem dan rechtstreeks contact op met met de desbetreffende contactpersoon die bij de stage vermeld staat. We ontvangen een groot aantal stageverzoeken via open sollicitaties en kunnen ze helaas niet allemaal faciliteren. Reageer daarom a.u.b. gericht op de weergegeven stageopdrachten.

Onderwerpen

Communicatie

RAVON (Reptielen Amfibieën en Vissen Onderzoek Nederland) is een stichting die amfibieën, reptielen, vissen en planten in Nederland beschermt. Dit doen we met een groot landelijk netwerk van vrijwilligers. Op dit moment werken er bij RAVON 60 mensen.


Item: bevlogen stagiair(e) communicatie

 • Als ideële stichting zonder winstoogmerk zijn we onder meer afhankelijk van giften, donateurs en fondsen. Een terrein waar we ons verder in willen ontwikkelen, want met meer middelen kunnen we onze kwetsbare soorten beter beschermen. Om ons op weg te helpen, zijn we op zoek naar een stagiair(e) communicatie.
  Wat ga je doen?
  • Bijhouden content kalender
  • Opstellen social media uitingen
  • Intake nieuwe vrijwilligers
  • Nieuwsbrieven opstellen

  NIVEAU: MBO / HBO
  PERIODE: begin per direct: stageperiode 4 tot 5 maanden voor 3 tot 4 dagen per week.
  BEGELEIDER(S): Jeroen van Riet en Kaat Willemse. Voor vragen, bel 06-36388403 (Jeroen) of 06-30655957 (Kaat). Aanmelden kan via j.vanriet@ravon.nl of k.willemse@ravon.nl.
Vorig artikel Buitenlandse stages
Printen
4448

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. 

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top