Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

donderdag 20 juni 2024

Bibliotheek

RAVON beschikt over een grote ichthyologische en herpetologische bibliotheek. Met in totaal meer dan 27.000 items vormt deze bibliotheek het ultieme startpunt voor je onderzoek, werkstuk, lezing, of voor je eigen nieuwsgierigheid.

Uitgebreide collectie

De bibliotheek van RAVON groeit door onder andere genereuze donaties van privécollecties. In de bibliotheek staan naast wetenschappelijke literatuur, waaronder ook heel oude artikelen die elders lastig te verkrijgen zijn, ook vele naslagwerken, determinatiegidsen, standaardwerken over fysiologie, ecologie & genetisch onderzoek, onderzoeksrapporten, artikelen en informatie over beheer.

Download hier de flyer

Online bieb

Open online bibliotheek

Zoek je informatie over een bepaald onderwerp of kan je iets niet vinden? Neem dan contact op met bibliotheek@ravon.nl en geef daarbij zo nauwkeurig mogelijk aan wat je wil weten.

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top