Search
donderdag 8 juni 2023

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ringslang. Foto: Jelger Herder

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

RAVON wordt gesteund door duizenden vrijwilligers, donateurs en organisaties. Samen zetten we ons in voor onze soortengroepen en het bredere belang van de natuur en biodiversiteit. We werken daarbij samen met uiteenlopende organisaties, instellingen, overheden en bedrijven. Ook uw organisatie kan ons helpen om reptielen, amfibieën en vissen en hun leefgebied beter te beschermen.

Er is veel mogelijk

Er zijn allerlei manieren waarop uw organisatie RAVON kan steunen. Denk bijvoorbeeld aan een donatie, subsidie of een samenwerking binnen een specifiek project. RAVON werkt samen met een groot aantal organisaties en instellingen, klik hier.

Neem contact op

Overweegt u om ons te steunen in welke vorm dan ook? Neem dan contact op met Karin Akkers (Directeur). Samen met u bekijkt zij de mogelijkheden:

kantoor@ravon.nl | 024 – 7410 600

Wat doet RAVON?

RAVON is al ruim 35 jaar de onafhankelijke natuurbeschermingsorganisatie zonder winstoogmerk die, tezamen met veel vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen en hun leefgebieden beschermt. We doen onderzoek, delen kennis en advies, voeren projecten uit en sturen op beter beleid en wetgeving.

Jaaroverzicht

Ieder jaar brengen we de RAVON-balans uit, dat laat zien hoe het gaat met de reptielen, amfibieën en vissen van Nederland. Deze kunt u gratis downloaden.

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. 

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top