Search
zaterdag 14 december 2019

Nieuws

Vrijwilligersdag Natuur Noord-Brabant

Vrijwilligersdag Natuur Noord-Brabant

Aankondiging

Save the date!
In navolging van het succes met voorgaande jaren zal ook dit jaar weer een Vrijwilligersdag Natuur Noord-Brabant plaatsvinden! Op zaterdag 25 mei 2019 worden vrijwilligers die zich in Noord- Brabant inzetten voor monitoring, bescherming en kleinschalig beheer van natuurgebieden uitgenodigd voor een gezellige en leerzame dag. Ook als je interesse hebt om vrijwilliger te worden, ben je van harte welkom – dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met alle terreinbeheerders en soortenorganisaties!

Er zal een actief programma met excursies, workshops, lezingen & films worden aangeboden om meer kennis van de Brabantse biodiversiteit en natuurbeheer op te doen. Hierbij zullen allerlei soortgroepen aan bod komen, van grassen tot wantsen, van vlinders tot vogels, en van vissen tot vleermuizen!

Organisatie
De Vrijwilligersdag 2019 wordt georganiseerd door FLORON, in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant, IVN, soortenorganisaties RAVON, Zoogdiervereniging, Sovon, De Vlinderstichting & EIS Kenniscentrum Insecten en met medewerkingvan diverse terreinbeheerders.

Locatie
De Vrijwilligersdag 2019 vindt plaats bij Landgoed Bosch en Duin. Het landgoed ligt naast het nationaal park Loonse en Drunense Duinen. Dit is alleen met de auto goed te bereiken. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Loon op Zand) is het nog ongeveer 30 minuten lopen. De excursies zijn in nabijgelegen natuurgebieden en het stedelijk gebied van Tilburg.

Informatie en aanmelden
Eind april zult u via dezelfde weg als deze aankondiging een uitnodiging met het programma ontvangen. Het programma zal dan ook te vinden zijn op http://www.floron.nl/actueel/vrijwilligersdag- natuur-brabant-2019. Vanaf begin mei is het mogelijk om u aan te melden. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. Stuurt u deze aankondiging gerust door naar andere geïnteresseerden! Voor vragen kunt u mailen naar vrijwilligersdagbrabant@floron.nl.

Vorig artikel RAVON nr. 72 verschenen
Volgend artikel Schubben en slijm 39 is verschenen
Printen
1193

Theme picker

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top