Search
zaterdag 29 februari 2020

Nieuws

Doe mee met Fête de la Nature!

Doe mee met Fête de la Nature!

Natuurfestival

Het grootste grassroots natuurfestival van Nederland vindt dit jaar plaats op 25 en 26 mei. Doe mee met Fête de la Nature en organiseer een leuk natuurfeestje bij jou in de buurt! Dit jaar willen we nog meer leuke, groene evenementen houden om op die manier veel mensen met de natuur en met elkaar in contact te brengen.

Gratis en open festival
Fête de la Nature is een landelijk festival in de natuur. Heel Nederland wordt door Fête de la Nature uitgenodigd om samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen een leuk idee voor een natuurfeestje kan aanmelden.

De afgelopen vijf jaar hebben ongeveer 300.000 mensen de meer dan 1.200 natuurfeestjes tijdens Fête de la Nature bezocht. Geen initiatief is te klein of te groot voor Fête de la Nature. In de voorgaande edities kon iedereen bijvoorbeeld vuurlopen, zaklampvissen, botanisch tekenen, koken met wilde planten, naar een stadssafari of gewoon lekker (aan)modderen op blote voeten.

Doe mee!
Doe mee met Fête de la Nature 2019 en organiseer een leuk evenement in de natuur! Op deze website kun je jouw natuurfeestje aanmelden: https://fetedelanature.nl.

Heb je een leuk idee, een suggestie of een vraag? Laat het ons weten via info@fetedelanature.nl. Of volg ons op Twitter (https://twitter.com/feteNL) en via Facebook (https://www.facebook.com/fetedelanatureNL).

Vorig artikel Nummer 27 verschenen
Volgend artikel Medewerker Back Officer
Printen
1514

Theme picker

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top