Search
woensdag 15 juli 2020

Nieuws

De Levende Natuur zoekt nieuwe hoofdredacteur

De Levende Natuur zoekt nieuwe hoofdredacteur

De Levende Natuur

Met een staat van dienst van meer dan 30 jaar heeft hoofdredacteur Bart van Tooren te kennen gegeven zijn werk voor De Levende Natuur eind 2019 te willen beëindigen. Het bestuur is daarom op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur.
Voor zijn of haar werkzaamheden is in de nieuwe situatie ook een vergoeding beschikbaar, waarvoor afspraken moeten worden gemaakt met Uitgeverij Virtumedia, die het tijdschrift sinds 1 januari 2019 produceert.

Van kandidaten wordt verwacht dat zij een goede ecologische kennis van en ervaring met het natuurbeheer paren aan journalistieke vaardigheden.

De hoofdredacteur wordt geacht samen met het bestuur, eindredactie en uitgeverij Virtumedia de koers van het tijdschrift de komende jaren uit te zetten en leiding te geven aan de redactie. Naast een hoofd- en eindredacteur bestaat deze uit professionals op het gebied van ecologie, natuurbeheer en natuurbehoud, die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan het tijdschrift.

Belangstellenden wordt verzocht dit uiterlijk 15 juni kenbaar te maken bij Anton van Haperen, voorzitter bestuur DLN, amm.vanhaperen@gmail.com.

Voor nadere informatie: Bart van Tooren, huidige hoofdredacteur DLN, bartvantooren@xs4all.nl, 06-15014101.

Vorig artikel Medewerker Back Officer
Volgend artikel 3 vacatures
Printen
1787

Theme picker

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top