Padden.nu

Minimaliseren
Padden.nu is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen RAVON, het IVN, Landschap Noord-Holland, de KNNV en de Dierenbescherming. Na afloop van het project houdt RAVON de website up to date en geeft het nog steeds ondersteuning aan de werkgroepen. Het project stimuleert de samenwerking tussen lokale paddenwerkgroepen (overzetgroepen). Dit gebeurt door uitwisseling van informatie en ervaring. Het project draait rondom een interactieve website. 
Klik hier om de website Padden.nu te bezoeken. 
De website www.padden.nu, de website voor, over en door paddenwerkgroepen. Iedere werkgroep heeft een eigen werkgroeppagina. Op de website staat veel informatie over amfibieëntrek, methoden van paddenwerkgroepen, organisatie van werkgroepen en oplossingen (paddentunnels etc). Ook is er een forum en fotoalbum. 

Eèn van de belangrijkste onderdelen is een overzicht van alle werkgroepen in Nederland. Dit overzicht is nog incompleet omdat veel paddengroepen lokaal zijn georganiseerd en bij verschillende organisaties zijn aangesloten.
Gewone pad - foto Jelger Herder


We vragen daarom paddenwerkgroepen hun contactgegevens door te geven. Dat kan op de homepage van www.padden.nu

  
  RAVON is de kennisorganisatie voor reptielen, amfibieën en vissen. Advies, onderzoek & bescherming.   Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Adres: zie contact pagina