Vissenweekend 2018

Minimaliseren

Het vissenweekend strijkt dit jaar neer in Utrecht. 14 september tot en met 16 september gaan we vanuit Woudenberg op pad om verschillende interessante gebieden te inventariseren. De organisatie van dit weekend vindt plaatst met water- en terreinbeheerders.

Bijna alle watertypen komen aan bod, van heldere weteringen, rivieroevers tot aan dichtbegroeide slootjes. De methoden die worden ingezet zijn net zo divers als de wateren die we bezoeken, afhankelijk van de situatie zijn dit schepnetvissen, snorkelen, zaklampvissen, zegenvissen en duiken.

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Vooraf inschrijven is verplicht en is vrij voor alle geïnteresseerden. De kosten voor deelname aan het gehele weekend bedragen 60 euro, voor 2 overnachtingen 2 keer ontbijt/lunch en 1 diner. Ook dit jaar hebben het speciale jeugd/studententarief tot en met 24 jaar van 45 euro. Drank 's avonds is tegen kostprijs. Je kunt uiteraard ook een deel van het weekend bijwonen, deelname aan uitsluitend het dagprogramma is kosteloos. Na je inschrijving ontvang je aanvullende informatie.

Uitgesplitste tarieven:

  • Overnachting per nacht: 15 euro
  • BBQ: 15 euro
  • Ontbijt/lunch per dag: 5 euro
  • overig verblijf (borrelnootjes etc): 5 euro
  • Tent: 5 euro per nacht

Aanmelden

Minimaliseren

Je kunt je aanmelden voor het vissenweekend 2018 door het onderstaande formulier volledig in te vullen en te versturen.
* Required
  RAVON is de kennisorganisatie voor reptielen, amfibieën en vissen. Advies, onderzoek & bescherming.   Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Adres: zie contact pagina