Bibliotheek RAVON

Minimaliseren

RAVON heeft een uitgebreide bibliotheek in Nijmegen. We hebben hier honderden boeken over met name Europese vissen, amfibieën en reptielen, maar ook veel ecologische werken, geografische en historische atlassen.

We nodigen iedereen die geinteresseerd is om deze collectie eens nader te bekijken uit interesse, voor de studie, of voor (wetenschappelijk) onderzoek langs te komen. Download onze flyer. Binnenkort zal via internet de bibliotheek online te bekijken zijn. 


We hebben niet alleen een grote collectie boeken, maar ook ruim 1500 rapporten die, grotendeels ook digitaal, toegankelijk zijn. Uiteraard hebben we ook een brede collectie wetenschappelijke literatuur, en zijn momenteel ca. 8000 overdrukken en kopieën van artikelen beschikbaar. Verschillende donateurs hebben hun collectie aan RAVON overgedragen. 

Via deze plek en het RAVON tijdschrift houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Voor het maken van een afspraak, of voor specifieke vragen kunt u terecht bij de bibliothecaris: (bibliotheek@ravon.nl)

  

Index Bibliotheek RAVON

Minimaliseren

We werken aan het online aanbieden van het register van onze bibliotheek, zodat u thuis kunt zien wat we in de collectie hebben. U bent ten alle tijden welkom om onze bibliotheek te komen bezoeken en te raadplegen. Tegen een geringe onkostenvergoedig kunt u digitale of papieren kopieën van artikelen of boekhoofdstukken opvragen. Online reservering en uitlenen van materiaal is helaas niet mogelijk.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met de bibliothecaris via bibliotheek@ravon.nl

Verkoop

Minimaliseren

In de onderstaande lijsten staat welke tijdschriften we verkopen. Stuur een e-mail naar bibliotheek@ravon.nl in welke tijdschriften u geïnteresseerd bent en doe daarvoor een bod. 

RAVON sells herpetological, ichthyological and ecological journals. In the lists below we give an overview of the journals, issues and volumes we have for sale. We can send the requested volumes abroad as well. If you're interested, please email: bibliotheek@ravon.nl 

U kunt de tijdschriften (na afspraak) afhalen op het kantoor in Nijmegen. Versturen is ook mogelijk, dan rekenen we enige verzendkosten.

LET OP: OP = OP

  RAVON is de kennisorganisatie voor reptielen, amfibieën en vissen. Advies, onderzoek & bescherming.   Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Adres: zie contact pagina